Η εταιρεία μας αναπτύσσει δραστηριότητα με μοναδικό σκοπό να συνδράμει τους εντολείς στην επίτευξη των στόχων τους, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής στάθμης.

Η δικηγορική εταιρεία "ΜΙΧΑΗΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" αποτελεί γραφείο επίλεκτων νομικών υπηρεσιών, το οποίο υποστηρίζει κυρίως εταιρικούς πελάτες, ημεδαπούς και διεθνείς, καθώς και οργανισμούς. Έχει ως αποστολή την παροχή νομικής υποστήριξης υψηλής ποιοτικής στάθμης, με έμφαση στις συμβουλευτικές υπηρεσίες, συνδυάζοντας εξειδίκευση, βαθιά επίγνωση των επικρατουσών εμπορικών πρακτικών, διεθνή προσανατολισμό καθώς και ευρωπαϊκή τεχνογνωσία.

Επιβολή δημοσιονομικών διορθώσεων και ανάκτηση ενισχύσεων κατά την υλοποίηση έργων ΕΣΠΑ

Οι αποφάσεις επιβολής δημοσιονομικών διορθώσεων που εμπεριέχουν εντολή ανάκτησης ποσών ως αχρεωστήτως καταβληθέντων μπορεί να έχουν ως συνέπεια την άμεση κίνηση διαδικασιών αναγκαστικής είσπραξής τους. Στην περίπτωση αυτή, η προσφυγή σε εξειδικευμένη νομική υποστήριξη, για την επιτυχή αντιμετώπιση και ακύρωση των μέτρων αυτών, είναι κρίσιμης σημασίας.

Η δικηγορική μας εταιρεία αναλαμβάνει την υποστήριξη και εκπροσώπηση των φορέων ή νομικών προσώπων σε διοικητικό και δικαστικό επίπεδο και ειδικότερα τη σύνταξη τεκμηριωμένων απαντήσεων επί των πορισμάτων ελέγχου (Έκθεσης προσωρινών αποτελεσμάτων ελέγχου), την κατάρτιση υπομνημάτων Αντιρρήσεων ή και τη δικαστική προσβολή των σχετικών πράξεων ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου ή των διοικητικών δικαστηρίων.

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 • ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ LEGAL 500 ΓΙΑ ΤΟ 2018
  Η Δικηγορική Εταιρεία «Μιχαηλόπουλος και Συνεργάτες» αξιολογήθηκε ως μία εκ των κορυφαίων Δικηγορικών Εταιρειών στον τομέα «Μεγάλα Έργα και Ιδιωτικοποιήσεις» από το LEGAL 500 EMEA 2018.
  Συντάχθηκε στις Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 19:29 Διαβάστε περισσότερα...
 • ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΌ ΤΟ LEGAL 500
  Η δικηγορική εταιρεία «ΜΙΧΑΗΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» αναδείχθηκε από το διεθνή Οδηγό Νομικών Υπηρεσιών Legal 500 (ΕΜΕΑ 2017) ως μία εκ των πλέον διακεκριμένων δικηγορικών εταιρειών στο πεδίο «των μεγάλων έργων και ιδιωτικοποιήσεων».
  Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 15:26 Διαβάστε περισσότερα...
 • GREEK LAW DIGEST CONFERENCE – LEGAL AND BUSINESS CHALLENGES IN TODAY’S GREECE
  Ο κ. Γρηγόριος Χ. Μιχαηλόπουλος έχει προσκληθεί, μεταξύ επιφανών εκπροσώπων της νομικής και επιχειρηματικής κοινότητας, να παρέμβει στο συνέδριο του Greek Law Digest στην ειδικότερη θεματική που πραγματεύεται την υλοποίηση επενδύσεων στην Ελλάδα της κρίσης, ενός τομέα που ανήκει στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της δικηγορικής μας εταιρείας.  
  Συντάχθηκε στις Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 10:46 Διαβάστε περισσότερα...

Επικοινωνια

Διεύθυνση:
Πινδάρου 7, 10671 Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: 211 770 0 670
Fax: 211 770 0 671
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρειτε μας επισης

Διευθυνση

1

Πινδαρου 7, 10671 Αθηνα Ελλαδα

Τηλ: 211 7700670, Ε-mail: info@gmlaw.gr